Despre noi /

Aici veti gasi mai multe informatii despre noi.

Despre N-trance Weddin

N-TRANCE WEDDING este o agentie specializata in organizare de nunta completa si de evenimente speciale (organizare nunta, botezuri, petreceri) si servicii audio-video, cu propriile echipamente tehnice.Locatia evenimentului, decoratiunile de nunta, aranjamentele florale, invitatii Dvs., muzica de nunta si programul artistic sunt esentiale in organizarea unei nunti si transformarea unui eveniment intr-o experienta unica. Din punct de vedere al serviciilor tehnice audio video in organizarea de evenimente, suntem prezenti din anul 1995 si am participat la sute de evenimente speciale, oferind: sonorizari, DJ nunta, servicii de scena, videoproiectie, filmari nunta, fotografi nunta.

Misiunea noastra

Suntem competenti deoarece ne asumam doar acele evenimente pe care le putem realiza conceptual dar si logistic. Iubim sa lucram in cadrul evenimentelor pentru care am fost alesi datorita experientei noastre. Ceea ce este necesar sa stiti atunci cand organizati un eveniment, fie el o nunta sau un eveniment privat, este ca nimic nu se compara cu serviciile si suportul oferit de catre o agentie organizatoare de evenimente. Agentia N-trance Media va ofera sansa unei colaborari profesionale in organizarea evenimentului dorit. Va stam la dispozitie pentru orice solicitare, oricat de extravaganta si pretentioasa.

De ce sa ne alegeti pe noi

Acordam atentie in organizarea fiecaruieveniment, fie ca vorbim despre organizare nunta, petrecere privata sau petreceri copii.Detinem un sistem de lucru profesional, care se bazeaza pe experienta si o excelenta comunicare.

Putem astfel sa oferim clientilor idei si servicii profesionale in organizare evenimente:

• creatie si concept pentru organizare nunta si organizare evenimente private;

• organizare evenimente si coordonare de evenimente;

• decoratiuni nunta si aranjamente florale (huse de scaune si fete de masa, aranjamente florale, buchete de mireasa si lumanari de cununie, accesorii nunta, etc);

• servicii audio-video (sonorizare si scena, DJ nunta, jocuri de lumini, filmari nunta si fotografi nunti, karaoke, formatii nunta);

Echipa noastra

MAG

Dj / tehnician sunet cu o experienta de peste 15 ani

ALINA

Fotograf cu o experiente de peste 7 ani

DAN

Dj cu o experiente de peste 6 ani

ZEN

Paznic cu o experienta de 7ani.